Välkommen till oss på Akko Autolack AB

Vi månar om att ge dig hög kvalitet, till ett bra pris

Om oss

Akko autolack


Vi på Akko Autolack AB har sedan företaget startade år 2002 alltid sett till att vara uppdaterade med den senaste tekniken och den kunskap som krävs för att göra ett bra jobb. För att göra ett bra och hållbart jobb behöver vi även ha ett medvetet miljötänk. Det har vi genom att måna både om vår arbetsmiljö och att se till att använda produkter som ger ett hållbart resultat och är miljövänliga.

Oss hittar du centralt i norrförorten Täby.

Tjänster

Vi erbjuder alltid 2 års garanti på allt utfört arbete!

Hos oss på Akko Autolack AB får du snabb service, ett professionellt bemötande med kvalitet på våra utförda arbeten och naturligtvis till rimliga priser.

Våra värderingar

Vi tror på kvalité


Akko Autolack AB är ett företag som specialiserat sig på hanteringar av billackering, plast- och plåtskador. Vi använder oss alltid av kvalitetsprodukter i vårt arbete och följer de regler och förordningar som gäller beträffande arbets-, hälso- och miljöskydd. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du lämnar in ett arbete hos oss. Därför lämnar vi bara ut arbeten vi själva är nöjda med.

Kvalitet, och att du känner dig nöjd, är viktigt för oss.
Referenser

Några av våra referenser

lackering

Ett populärt önskemål från kunderna är att lackera fälgar

polering
polering
polering
polering
polering
polering
lackering
lackering
polering
lackering
lackering
Kontakta oss

Har du några frågor? Skriv till oss


För att kunna bedöma arbetet och ge ett pris kan du behöva komma in och visa oss ditt fordon. Börja med att kontakta oss här och beskriv ditt ärende så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande