Våra tjänster

Bil som åker på en väg

Plåt & lakering

Om du har fått en lack- eller plåtskada på din bil kan vi ta hand om det åt dig. Vi tar oss an både mindre reparationer men också större där det krävs att bilen riktas.

Till vår hjälp för att utföra en professionell lackering som håller hög kvalitet använder vi oss av en modern lackbox. Vi ser också till att lackfärgerna både är miljöanpassade och kvalitetsprodukter. Hos oss kan vi utföra allt från mindre arbeten till lackering av hela chassit.

Vit bil som lakeras

Polering

Vi är även specialiserade på polering av din bil. Genom att polera och vaxa din bil får du en lack som håller sig ren längre och blir lättare att tvätta när det är dags.

Grå bil som poleras

Rostbehandling

Vare sig du fått nedslag på rost när du besiktigade ditt fordon, eller själv sett att det behöver åtgärdas, så kan vi hjälpa dig. Genom att ta hand om rosten innan den blivit för svår bevarar du ditt fordons värde och minskar dyra reparationer i framtiden. Vi lagar både större och mindre rostangrepp.

Bil som rostat

Plastreparation

Det är allt vanligare att plats förekommer på dagens bilar och med det utvecklas även tekniken för att laga den. Sprickor, hål, repor eller andra skador på plasten i ditt fordon kan uppstå både utvändigt och invändigt, ett arbete du lugnt kan överlåta till oss att laga.

Röd bil som blivit påkörd

Vi har avtal med flera försäkringsbolag

Akko Autolack AB har avtal med de flesta försäkringbolag. Hör av dig till oss så garanterar vi att du får professionell hjälp med ditt fordon.